Training Creatief Denken

Training Creatief Denken, Out of the Box Denken opent verborgen deuren!

UseYourTalents verzorgt diverse trainingen en workshops Creatief Denken, in Nederland ook wel “Out of the box Denken” genoemd. Zowel outbox- als inbox denktechnieken komen in deze trainingen en workshops aanbod. De trainingen zijn zo opgezet dat zowel de associatieve, vrije denkers onder ons en zeker ook de systematische denkers met de behandelde technieken uit de voeten kunnen!

Leuk, leerzaam en dynamisch!

Directeur Receptel, Adriaan Belonje:

“Samen met mijn relaties van Receptel heb ik kennis gemaakt met de TotalBrainBox van UseYourTalents. In groepsverband je hersenen prikkelen….een unieke ervaring. Door middel van ‘Inbox- en Outbox tools’ word je gedwongen om natuurlijke denkpatronen te doorbreken, waarbij je je creativiteit op een andere wijze benut en komt tot onverwachte en veelal sublieme oplossingen. De interactie binnen de groep is onvermijdelijk wat voor mij het ‘Klantevent’ mede succesvol heeft gemaakt.”

Desiree Dongelmans, Manager Eneco Facilities:

“Eneco is succesvol omdat we continu innoveren en investeren. Dat verwachten wij ook van onze leveranciers, om ook samen te blijven kijken in kansen. Daarom heeft UseYourTalents voor ons en onze huisleveranciers een training Creatief Denken verzorgd, waarbij naast het “out of the box denken” ook innovatie van producten en diensten centraal staat. Deze inspirerende training heeft gezorgd voor een totaal nieuwe kijk op het aangaan van uitdagingen en het bedenken van nieuwe concepten. De dynamische opzet en het aanstekelijke enthousiasme van de Innovatie Trainers staan garant voor een leerzame en inspirerende dag!”

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *