Talent Ontwikkeling

WELK PAD GA JIJ BEWANDELEN?

Jouw Talent als uitgangspunt

Bye bye belemmerende overtuigingen. Ontdek waar je goed in bent en organiseer en ontwikkel de rest. Optimaal energiemanagement! Je hoeft namelijk nooit meer hard te werken om het verschil te maken. Ga met ons aan de slag en ontdek jouw Talenten & Drijfveren.  

Loopbaan Coaching

Categorie: Talent

Duur: 6 sessies

Startdatum: In overleg

Waar mijmer je over? Wil je een succesvolle carrière of bezin je je op het nastreven van je droombaan? Gun jezelf de tijd om daar goed bij stil te staan. Volg je hart, je leeft tenslotte maar één keer. Bij loopbaanbegeleiding helpen wij werkenden en werkzoekenden bij het ontdekken van hun passie en talent. Jouw mogelijkheden brengen we met deze talent coaching haarscherp in beeld.

Coach
MAJKA ROERINK

Coach
FRANK KANTERS

Coachvaardigheden voor Professionals

Categorie: Talent

Duur: 4 dagdelen

Startdatum: In overleg

Beschikken over veel kennis en jarenlange ervaring betekent nog niet dat je een coach bent. Dat is echt een vak apart. Wil jij een kei worden in het coachen van de talenten om je heen? En zo essentieel bijdragen aan hun talentontwikkeling. Dan is deze training het ideale startpunt.

Coach
MAJKA ROERINK

Coach
FRANK KANTERS

Annita Euwijk

Coach
ANNITA EUWIJK

Management Coaching

Categorie: Leiderschap, Talent

Duur: 6 sessies

Startdatum: In overleg

Hoe ontwikkel ik een leiderschapsstijl die past bij deze tijd en effectief is voor mijn team? Hoe kom ik over op anderen? Wat is mijn visie op leiderschap? Hoe organiseer ik betrokkenheid? Wat is mijn voorkeursstijl? Wat je coachvraag ook is, na afloop van deze management coaching ben jij zelfverzekerd en bereik je meer met minder energie.

Coach
MAJKA ROERINK

Coach
FRANK KANTERS

Annita Euwijk

Coach
ANNITA EUWIJK

Stel je vraag

Meld hieronder hoe we je kunnen helpen met jouw professionele ontwikkeling. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Je naam*

    Je e-mail*

    Wat is het onderwerp van je vraag?

    Noteer hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

    Telefoonnummer*