Wat zeggen onze klanten over ons?

Use Your Talents werkt met alle soorten organisaties; van MKB tot grote multinational en van lokaal tot rijksoverheid. 

Wij verzorgen leergangen, trainingen en maatwerktrajecten op het gebied van leiderschap, teamontwikkeling en communicatie. Onze in- company trainingen worden bijzonder hooggewaardeerd.

Onze training en coaching kan ook in het Engels en Spaans verzorgd worden.

klanten_UYT
Video afspelen

Ervaringen met onze docenten

5/5
De leiderschapsdagen zijn verbindend, ontspannend en tegelijkertijd worden we aan het werk gezet. De positieve manier waarop Use Your Talent ons de spiegel voorhoudt verrijkt en versterkt de cohesie in ons managementteam.
Thieu Smeets
Directeur Publieke Gezondheid a.i. en Ambulancezorg.
5/5
We zijn positief verrast door de behandelde materie, de praktijk sessies, de vertrouwelijkheid en de sfeer tijdens deze sessies. Als managementteam hebben wij zeker een stap voorwaarts gezet. Een aanrader!
Erik Spaans
Directeur ATC
5/5
De doortastende en inspirerende aanpak tijdens onze leiderschapsdagen, ervaren wij als bijzonder prettig. Wij willen Use Your Talents dan ook zeker aanraden aan iedereen die stappen wil zetten op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling.
FujiFilm
Frank van der Lee
Director Manufacturing Fujifilm Manufacturing Europe BV
5/5
Annita en Majka begeleiden ons op een zeer prettige manier en de opbouw en inhoud van het programma is zeer goed. Ook de internationale leiderschap sessies zijn ons zeer goed bevallen. Wij kijken uit naar het vervolg!
Ruben Creutzburg
Director Saab Technologies B.V.

5/5
in een relatief kort tijdsbestek leerden we op een creatieve manier bewuster naar onszelf en onze collega’s te kijken. Meer samenhang en betere samenwerking tussen afdelingen en collega's. Dát is wat Use Your Talents ons heeft gebracht.
Michel Berkelmans
Directeur Agro- en Natuurkennis van het Ministerie van Economische Zaken
5/5
Their approach is professional during each stage of the process and inspiring for us! The results: Happy people, cooperation, insight in the various talents. They managed to reach a really high energy level amongst all (300) participants.
Margreet de Boer
Director Change Management

Waarom klanten onze programma's aanbevelen?

Video afspelen
5/5
Vol energie en ideeën ben ik teruggekomen van het programma Effectief & Talentgericht Leiderschap van Use Your Talents.
Marieke Coenraadts
adjunct directeur Avans Hogeschool
5/5
Begonnen als redelijk uitgebluste ambtenaar en afgesloten als energieke zelfstandige met volop inspiratie voor de toekomst!
Eva Jermiasse
Owner EVA Projecten en Advies
5/5
De dynamische opzet en het aanstekelijke enthousiasme van de Innovatie Trainers staan garant voor een leerzame en inspirerende dag!
Desiree Dongelmans
Manager Eneco Facilities
Video afspelen

"Wat heeft dit programma je opgeleverd?"

5/5
Annita delivered more than we asked for and lead the group in a way that everybody easily accepted, due to her empathy...
Klantervaring Fluvia
Coen Meijer
Fluvia Holding NV
5/5
Er ontstond ruimte om als individu, maar ook als onderdeel van het team, verbinding te maken met jezelf en de ander.
Safegroup
Marieke van Zwet
Kwartiermaker Safegroup

"Voor wie zijn onze programma's geschikt?"

Video afspelen
5/5
We hebben met name geleerd doelgericht te werk te gaan en hoe we de leerling kunnen begeleiden om zelf in actie te komen.
Deelnemer
Mrg. Frencken College
5/5
Ze weet op uiterst rustige wijze de vinger op zere plek te leggen en spreekt mensen zeer doeltreffend aan op hun verantwoordelijkheid.
Wilbert Moorman
Directielid Cinq
5/5
Het programma was spraakmakend. We kunnen als organisatie nu ook zelf de juiste ondersteuning blijven bieden aan het team.
Directie
De kok Bouwgroep