Wat zeggen klanten over ons?

Use Your Talents werkt met alle soorten organisaties; van klein tot grote multinational en van lokaal tot rijksoverheid.

Wij geven ook internationale Leiderschapprogramma’s in het Engels. Onze incompany trainingen worden hooggewaardeerd.

5/5
Ook de internationale online sessies zijn ons zeer goed bevallen. De leiderschapsthema’s zijn erg inspirerend... en wij kijken uit naar het vervolg!
Ruben Creutzburg
Director Saab Technologies B.V.

5/5
Meer samenhang en betere samenwerking tussen afdelingen en collega's. Dát is wat Use Your Talents brengt.
Michel Berkelmans
directeur Agro- en Natuurkennis van het ministerie van Economische Zaken
5/5
Annita Euwijk van Use Your Talents geeft op strategisch niveau richting aan leiderschap ontwikkeling.
FujiFilm
Frank van der Lee
Director Manufacturing Fujifilm Manufacturing Europe BV
5/5
Annita delivered more than we asked for and lead the group in a way that everybody easily accepted, due to her empathy...
Klantervaring Fluvia
Coen Meijer
Fluvia Holding NV
5/5
Their approach is professional during each stage of the process and not unimportant, inspiring for us!
Margreet de Boer
Director Change Management
5/5
Er ontstond ruimte om als individu, maar ook als onderdeel van het team, verbinding te maken met jezelf en de ander.
Safegroup
Marieke van Zwet
Kwartiermaker Safegroup
5/5
Vol energie en ideeën ben ik teruggekomen van het programma Effectief & Talentgericht Leiderschap van Use Your Talents.
Avans Hogeschool
Marieke Coenraadts
adjunct directeur Avans Hogeschool
5/5
Begonnen als redelijk uitgebluste ambtenaar en afgesloten als energieke zelfstandige met volop inspiratie voor de toekomst!
Eva Jermiasse
Owner EVA Projecten en Advies
5/5
De dynamische opzet en het aanstekelijke enthousiasme van de Innovatie Trainers staan garant voor een leerzame en inspirerende dag!
Desiree Dongelmans
Manager Eneco Facilities
5/5
We hebben met name geleerd doelgericht te werk te gaan en hoe we de leerling kunnen begeleiden om zelf in actie te komen.
Deelnemer
Mrg. Frencken College
5/5
Ze weet op uiterst rustige wijze de vinger op zere plek te leggen en spreekt mensen zeer doeltreffend aan op hun verantwoordelijkheid.
Wilbert Moorman
Directielid Cinq

Aanbeveling Deelnemer

Vanaf december 2020 zijn wij het leiderschapsprogramma voor ons internationale team gestart met Use Your Talents. En ondanks COVID en wij elkaar fysiek niet hebben kunnen ontmoeten, zijn de online sessies ons zeer goed bevallen. Annita en Majka begeleiden ons op een zeer prettige manier en de opbouw en inhoud van het programma is zeer goed. De break-out sessies waarin wij met elkaar kunnen sparren over bepaalde leiderschapsthema’s zijn erg inspirerend en leuk om elkaar nog beter te leren kennen. Wij kijken uit naar het vervolg in september!

Aanbeveling Michel Berkelmans
Als directie Agro- en Natuurkennis van het ministerie van Economische Zaken maken we een aantal wezenlijke veranderingen door. Meer samenhang en betere samenwerking tussen afdelingen en collega’s zijn daarbij belangrijke doelen. We kwamen naar Breda om daarin een volgende stap te zetten. Use Your Talents heeft ons daar goed bij geholpen: in een relatief kort tijdsbestek leerden we op een creatieve manier bewuster naar onszelf en onze collega’s te kijken en de diversiteit binnen de directie beter op waarde te schatten en te gebruiken. Ons was een belevenis in het vooruitzicht gesteld en dankzij de enthousiaste en inspirerende manier waarop Use Your Talents ons met veel vaart en afwisseling door het programma leidde, is die verwachting zeker waargemaakt.
Aanbeveling Frank van der Lee
Annita Euwijk van Use Your Talents geeft op strategisch niveau richting aan leiderschap ontwikkeling. Daarnaast ondersteunt ze op een bijzonder prettige manier teams en teamleiding met het optimaliseren van de onderlinge samenwerking binnen het veranderproces. Dit alles op een professionele en enthousiaste wijze, met ruimte voor creativiteit en humor.
Annita’s doortastende en inspirerende aanpak, ervaren wij als bijzonder prettig. Wij willen UseYourTalents dan ook zeker aanraden aan iedereen die stappen wil zetten op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling.
Aanbeveling Coen Meijer
Annita supported our team in our first MT outing. Objectives were breaking the ice, getting to know each other and truly recognizing each others talents and the value of diversity. She delivered more than we asked for and lead the group in a way that everybody easily accepted, due to her empathy and ability to deal with diverse cultural backgrounds. The team’s feedback score of 9 out of 10 summarizes the success of her work; Thanks Annita, we hope to meet again soon!
Aanbeveling Margreet de Boer

Cooperation with Use Your Talent has been a pleasure. During the process – investigating our needs, initiating, discussing & executing the program – Use Your Talents thinks with you and tries to find solutions for questions, hesitations or time/budget constraints. Their approach is professional during each stage of the process and not unimportant, inspiring for us! The results: Happy people in the workshops, new ways of thinking, insights in each other’s talents, cooperation, achieving innovative ideas for our department, competition between teams in the process, give management insight in the various talents that are present in our department and a lot of fun!! The two times we worked with Use Your Talents, they managed to reach a really high energy level amongst all (300) participants.

If you are looking for an innovative, creative event for your companywe would definitely recommend UseYourTalents!

Aanbeveling Marieke van Zwet
Onder leiding van Annita Euwijk heeft het Ambulant Team van Safegroup een inspirerend teamcoach programma gehad. Annita is zeer goed in staat iedereen op zijn gemak te stellen, waardoor er ruimte ontstaat om je als individu, maar ook als onderdeel van het team, verbinding te maken met jezelf en de ander. Annita is buitengewoon professioneel en innovatief om talenten zichtbaar te maken. Het ambulante team heeft door de teamdag meer inzicht gekregen  in de communicatiestijlen en het  gedrag van de ander, waardoor de kracht van het team en de verbinding met elkaar duidelijk naar voren is gekomen. Een aantal steekwoorden over de teamdag: stimulerend, gezellig, no-nonsense, creatief, humor, duidelijk en professioneel
Aanbeveling Marieke Coenraadts
Vol energie en ideeën ben ik teruggekomen van het programma Effectief & Talentgericht Leiderschap van Annita Euwijk/ Use Your Talents. In een sfeervolle setting, onder professionele begeleiding en met een betrokken groep, ben ik aan de slag gegaan met mijn persoonlijke leervraag. Tijdens een intensief en uitdagend programma heb ik weer een mooie stap vooruitgezet in mijn ontwikkeling als leidinggevende met “een koel hoofd en een warm hart”. Een aanrader!
Aanbeveling Eva Jermiasse
Een coachingstraject van 1 jaar doorlopen bij Use Your Talents. Begonnen als redelijk uitgebluste ambtenaar en afgesloten als energieke zelfstandige met volop inspiratie voor de toekomst! Dit (mede) dankzij de waardevolle gesprekken met Annita. Op cruciale momenten in dit persoonlijke ontwikkelproces de juiste keuzes en antwoorden gevonden door de reflecties en tools die Annita met me doorlopen heeft. Variërend van persoonlijke coaching tot business coaching. Dit maakt het ook prettig, iedere situatie weet Annita met haar expertise scherp op in te springen. Dit werkt niet alleen op het moment zelf, maar ook zeker om na de gesprekken in de praktijk toe te passen. Bovendien is Annita gewoon een ontzettend inspirerend, mooi en intelligent mens!
Aanbeveling Desiree Dongelmans
Eneco is succesvol omdat we continu innoveren en investeren. Dat verwachten wij ook van onze leveranciers, om ook samen te blijven kijken in kansen. Daarom heeft UseYourTalents voor ons en onze huisleveranciers een training Creatief Denken verzorgd, waarbij naast het “out of the box denken” ook innovatie van producten en diensten centraal staat. Deze inspirerende training heeft gezorgd voor een totaal nieuwe kijk op het aangaan van uitdagingen en het bedenken van nieuwe concepten. De dynamische opzet en het aanstekelijke enthousiasme van de Innovatie Trainers staan garant voor een leerzame en inspirerende dag!
Aanbeveling Deelnemer

Tijdens de studiemiddagen van onze mentoren/coaches heb ik deelgenomen aan de cursus coachvaardigheden. In de cursus hebben we geleerd hoe je in korte tijd kan komen tot een ontwikkelvraag die door de leerling ZELF is geformuleerd. We hebben met name geleerd doelgericht te werk te gaan en hoe we de leerling kunnen begeleiden om zelf in actie te komen. We hebben veel praktisch gewerkt, wat mooie onderlinge gesprekken heeft opgeleverd en we hebben technieken aangereikt gekregen die werkbaar zijn in de praktijk en waar je direct iets mee kan. Hoe stel ik de juiste open vragen? Wat zijn de valkuilen? Met daarbij een aantal praktische tools. Al met al een waardevolle training die we jaarlijks blijven aanbieden tijdens de professionalisering middagen!

Aanbeveling Wilbert Moorman
Onlangs hebben we als vierkoppige directie met elkaar gesproken over onze bedrijfsvoering en onderlinge samenwerking gedurende het laatste jaar. Annita Euwijk heeft dit gesprek geleid. Ze weet op uiterst rustige wijze de vinger op zere plek te leggen, spreekt mensen zeer doeltreffend aan op hun eigen verantwoording en wijst op het belang van wederzijds begrip. Door deze verhelderende aanpak en haar persoonlijke rust, voelt niemand zich geremd in het geven van zijn mening. Daarnaast heeft ze ook onze sterke punten benoemd. Annita leidt en stuurt de discussie door gerichte vragen te stellen en maakt gebruik van eenvoudige, doch doeltreffende hulpmiddelen. In een paar uur tijd zijn alle plussen en minnen in onze samenwerking besproken. En waren er concrete afspraken gemaakt om op onderdelen onze samenwerking aan te passen. Een aanpak waar ik me prettig bij voelde en die we met z’n vieren als zeer effectief hebben ervaren.
Stel je vraag

Meld hieronder hoe we je kunnen helpen met jouw professionele ontwikkeling. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Je naam*

    Je e-mail*

    Wat is het onderwerp van je vraag?

    Noteer hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

    Telefoonnummer*