Team Ontwikkeling

BENUT ELKAARS TALENT, VERGOOT JE TEAMPRESTATIE

Team Ontwikkeling

Een teamprestatie is meer dan de som der delen. Soms is er een zetje nodig en misschien nog iets meer? Ons uitgangspunt bij teamontwikkeling is het inzichtelijk maken en optimaal inzetten van de individuele talenten van teamleden. Daarnaast werken wij bij teamontwikkeling altijd met concrete vragen vanuit de organisatie en bieden we van daaruit innovatieve maatwerkoplossingen aan.

Team Talent Programma

Categorie: Team

Duur: 3 dagen

Startdatum: In overleg

Zelfs al werkt een team al een tijdje samen, opnieuw kijken naar de samenwerking binnen het team loont. Want effectieve teams werken niet alleen met meer plezier, ze zijn ook nog beduidend productiever, innovatiever en boeken betere resultaten.

Trainers

Annita Euwijk

Creatief Denken

Categorie: Team

Duur: 1 dag

Startdatum: In overleg

Wat als het wel lukt! Creatief denken schenkt je originele ideeën waardoor je anders tegen bestaande (of nieuwe) zaken aankijkt. En het allerbeste nieuws? Het is niet alleen weggelegd voor een selecte groep uitverkorenen, het is gewoon te leren. Zo ontstaan:

 • Nieuwe ideeën, technologieën, producten.
 • De mogelijkheid tot verbetering van samenwerking.

Trainers

Annita Euwijk

Leren (team) Coachen

Categorie: Leiderschap

Duur: 5 dagen

Startdatum:

 • 7 september 2021
 • 11 maart 2022 

Voor alle professionals en leiders, voor (team) coaches, consultants en iedereen die wil werken aan zijn of haar (team) coachvaardigheden is deze opleiding een aanrader. Maximaal 12 deelnemers.

 • Met minder energie meer Impact bij individuele -en groepsontwikkeling.
Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK

Online Teamscan

Categorie: Team

Online Tool

Gebruik de Use Your Talents® Online Teamscan als jullie spiegel en startpunt. De uitkomsten van de scan presenteren we in jullie persoonlijke Team Adviesrapport. Vol concrete aanknopingspunten & handvatten voor groei en ontwikkeling en de start van jullie eigen unieke ontwikkelproces.

Stel je vraag

Meld hieronder hoe we je kunnen helpen met jouw professionele ontwikkeling. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Je naam*

  Je e-mail*

  Wat is het onderwerp van je vraag?

  Noteer hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Telefoonnummer*