Communicatietrainingen

groei in je gespreksvoering

Communicatietrainingen

Het is de populairste softskill onder de competenties: communicatief vaardig. Dat is niet meer dan logisch. Niet alleen voorkom je hiermee hoge faalkosten als organisatie, ook onderlinge relaties bloeien op als de communicatie effectief en verbindend is. Het is het verschil tussen mensen geboeid aan je binden en overtuigen of een grandioos idee zien verdampen omdat je het niet overgebracht krijgt.

En dankzij de unieke aanpak van Use Your Talent heb je veel meer begrip voor collega’s die een andere taal lijken te spreken. Want als je zicht op jezelf hebt, kun je met iedereen succesvol contact maken. 

Energiemanagement

Categorie: Communicatie

Duur: 1 dag

Startdatum: 7 november

Vergroot jouw persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. In deze training krijg je inzicht in jouw energiegevers en energievreters. We focussen samen met jou op jouw sterkten en hoe je ‘de rest’ kunt organiseren. In deze training vertrek je met een helder stappenplan hoe jij jouw eigen energiemanager op de werkvloer wordt. Voor deelname gelden geen specifieke vooropleidingseisen

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Geweldloze Communicatie

Categorie: Communicatie

Duur: 1 dag

Startdatum:  28 november

Deze effectieve communicatiemethode van Marschall B. Rosenberg zorgt voor meer samenwerking, verbinding en vertrouwen binnen relaties. Het is een doeltreffende techniek die in het bijzonder bij conflicten ingezet kan worden. 

Een must voor elke professional die het ego ondergeschikt maakt aan de opbrengst van verbindende en effectieve communicatie.  Zo blijf je weg uit de weerstand en in verbinding met jezelf én de ander. 

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Verbindend & Effectief Communiceren

Categorie: Communicatie

Duur: 2 dagen

Startdatum: 7 november

Deze training is geschikt voor iedereen die op een duidelijke, respectvolle en effectieve manier wil communiceren in een professionele omgeving. En dat terwijl je in verbinding blijft met jezelf en je collega’s om je heen. Lees de uitgebreide informatie over de training Verbindend & Effectief Communiceren hieronder. Voor deelname gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Team Talent Programma

Categorie: Communicatie | Teamcoaching

Duur: In Overleg

Locatie: Breda of Incompany

Ook al werkt een team al enige tijd samen, soms is het tijd om opnieuw te kijken naar de samenwerking binnen het team. Worden alle talenten optimaal ingezet? Hoe staat het met de communicatie?

Tijdens dit Team Talent Programma leer je elkaar in een aantal dagen op een heel andere manier kennen. Openhartige interviews, het (er)kennen van elkaars talenten en de manier van communiceren met elkaar staan centraal.  Intensief, inspirerend en zorgt voor duurzame verbinding binnen het team.

Trainers 

Annita Euwijk