Use Your Talents

Training & coaching voor professionals

Op zoek naar een fundamentele transformatie binnen je organisatie? Dan ben je bij Use Your Talents aan het goede adres. Onze training en coaching is altijd praktijkgericht met het aanwezige talent als fundament. Want theorie is nuttig maar wat je écht zoekt zijn verbeterde resultaten. Ons verdere recept voor optimale prestaties bestaat uit: creatieve denktechnieken, een vleugje neurowetenschap, toolbox aan interventies en kennis over groepsdynamica. Dit alles aangevuld met een enorme dosis energie, enthousiasme en inspiratie. Om blijvend te genieten van je ontwikkeling borgen we tenslotte graag de behaalde resultaten.

Wij werken in-company en op onze eigen inspirerende trainingslocatie Allekante in Breda, het landelijk gelegen adres voor inspirerend zakelijk samen zijn.

DSC_0911

NEXT level

Onze trainers hebben allemaal eerder een managementfunctie uitgevoerd. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om talent te herkennen én te benutten. Want mensen die met plezier werken zijn productiever, efficiënter en positiever. Ons aanbod is erop gericht om leiderschap, team en talent naar het NEXT level te brengen en het aanwezig potentieel volledig tot bloei te brengen.

CRKBO geregistreerde instelling

Use Your Talents voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor mogen wij gebruik maken van de btw-vrijstelling voor beroepsonderwijs. Dit maakt het mogelijk om facturen zonder btw te versturen aan onze opdrachtgevers, die niet met btw belaste activiteiten verrichten (bijvoorbeeld individuele particuliere deelnemers).

Missie

Vanuit Kracht Denken, vanuit je Hart Inspireren

Wij zijn ervaren en deskundige professionals die onze sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven.
Onze missie is: de ogen laten stralen binnen organisaties en teams!
Onze waarden zijn: Deskundig, Creatief, Inspirerend en Authentiek.

Visie

Ons doel is om, met onze business ervaring op tactisch en strategisch niveau, Neurowetenschap en Creatieve Denktechnieken als basis, te komen tot fundamentele transformatie binnen organisaties, teams en bij medewerkers.

Wij dragen bij aan

check Talentvolle leiders
check Gedreven medewerkers
check Tevreden klanten
check Optimaal resultaat!

Stel je vraag

Meld hieronder hoe we je kunnen helpen met jouw professionele ontwikkeling. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Je naam*

    Je e-mail*

    Wat is het onderwerp van je vraag?

    Noteer hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

    Telefoonnummer*