Use Your Talents

Training & coaching voor professionals

Op zoek naar een fundamentele transformatie binnen je organisatie? Dan ben je bij Use Your Talents aan het goede adres. Als erkend opleiding-en trainingsinstituut is onze training en coaching altijd praktijkgericht met het aanwezige talent als fundament. Want theorie is nuttig maar wat je écht zoekt zijn verbeterde resultaten. Ons verdere recept voor optimale prestaties bestaat uit: creatieve denktechnieken, een vleugje neurowetenschap, toolbox aan interventies en kennis over groepsdynamica. Dit alles aangevuld met een enorme dosis energie, enthousiasme en inspiratie. Om blijvend te genieten van je ontwikkeling borgen we tenslotte graag de behaalde resultaten.

Wij werken in-company en op onze eigen inspirerende trainingslocatie Allekante in Breda, het landelijk gelegen adres voor zakelijk samen zijn in een natuurlijke omgeving.

DSC_0911

NEXT level

Onze trainers zijn ervaren en deskundige professionals. Ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om talent te herkennen én te benutten. Want mensen die met plezier werken zijn productiever, efficiënter en positiever. Ons aanbod is erop gericht om leiderschap, team en talent naar het NEXT level te brengen en het aanwezig potentieel volledig tot bloei te brengen.

Missie

Vanuit Kracht Denken, vanuit je Hart Inspireren

Wij zijn een erkend opleidings- en trainingsinstituut met ervaren en deskundige professionals die hun sporen hebben verdiend in het werkveld. Wij geloven dat het loont om je te richten op ontwikkeling van je sterke punten en “de rest” aan de voorkant goed te organiseren.

Onze waarden zijn: Deskundig, Creatief, Inspirerend en Persoonlijk.

Visie

De ogen laten stralen in het werkveld

Ons doel is om, met onze business ervaring op tactisch en strategisch niveau, Neurowetenschap en Creatieve Denktechnieken, te komen tot een duurzame transformatie binnen organisaties, teams en bij medewerkers.

Wij dragen bij aan de Keten van Succes!

√ Talentgerichte leiders
√ Bevlogen medewerkers
√ Tevreden klanten

√ Optimaal resultaat!

CRKBO geregistreerde instelling

Use Your Talents voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor mogen wij gebruik maken van de btw-vrijstelling voor beroepsonderwijs. Dit maakt het mogelijk om facturen zonder btw te versturen aan onze opdrachtgevers, die niet met btw belaste activiteiten verrichten (bijvoorbeeld particuliere deelnemers).

NRTO erkend voor kwaliteit en professionaliteit

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat Use Your Talents voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders. Zie voor meer informatie www.nrto.nl/keurmerk.