Overzicht trainingen

AL ONZE TRAININGEN KOMEN IN AANMERKING VOOR HET STAP-BUDGET!

✔️Jouw Talent als uitgangspunt ✔️ High impact trainingen ✔️ 9,1 Beoordelingsscore

Bekijk onze 1 of 2-daagse trainingen, allemaal gratis te volgen via het STAP budget. De 5-daagse leergangen kunnen ook gevolgd worden met het STAP budget, je ontvangt dan 1000,- euro korting op het opleidingstarief. Maak je keuze en meld je op de betreffende cursuspagina aan via de knop aanmelden.

Verbindend Communiceren

Talentgericht Leiderschap

Leren (Team) Coachen

Meld je nu alvast aan en gebruik het STAP-Budget in 2023

Ben je werkende of werkzoekende? Dan kun je het STAP-Budget van maximaal € 1.000,- aanvragen. Met deze subsidie wil de overheid mensen helpen om zich (verder) te ontwikkelen tijdens hun loopbaan om zo een sterkere positie in te nemen op de arbeidsmarkt. Door gebruik te maken van het STAP-Budget (staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie) kun je een training of opleiding volgen om zo een wezenlijke stap te maken in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Elke 2 maanden kun je een aanvraag indienen, waarbij je 1 keer per kalenderjaar de subsidie toegekend kunt krijgen. Wegens grote belangstelling was het STAP-Budget de vorige rondes erg snel op. Op maandag 1 mei 2023 vanaf 10.00 uur is je volgende kans. Schrijf je nu alvast in voor één van bovenstaande trainingen en ontvang jouw STAP-aanmeldbewijs