Loopbaan Coaching

Hoe zit het met jouw loopbaan? Heb je een baan, of ben je druk aan het solliciteren? Misschien kies je voor “zekerheid” bij je huidige werkgever, maar zou je het liefst je droom willen volgen. Tijdens onze loopbaancoaching horen we vaak,  dat weinig mensen weten wat hun passie is omdat ze eenvoudigweg de tijd niet nemen om daar goed bij stil te staan.

DuurMaatwerk

LocatieBreda

Coach
MAJKA ROERINK

Coach
FRANK KANTERS

Categorie
Coaching

5/5

 • Inzicht in jouw persoonlijke Kwaliteiten & Drijfveren.
 • Kansen bekijken en benutten.
 • Optimaal energiemanagement.
 • Stralende ogen.

Coach
MAJKA ROERINK

Coach
FRANK KANTERS

Categorie
Coaching

Loopbaan Coaching

Hoe zit het met jouw loopbaan? Heb je een baan, of ben je druk aan het solliciteren? Misschien kies je voor “zekerheid” bij je huidige werkgever, maar zou je het liefst je droom willen volgen. Tijdens onze loopbaancoaching horen we vaak,  dat weinig mensen weten wat hun passie is omdat ze eenvoudigweg de tijd niet nemen om daar goed bij stil te staan.

Duur 6 sessies

LocatieBreda

5/5
 • Inzicht in jouw persoonlijke Kwaliteiten & Drijfveren
 • Kansen bekijken en benutten
 • Optimaal energiemanagement
 • Stralende ogen

Ontdek je talent en volg je passie

Als je werk niet (meer) aansluit op je talenten en je drijfveren, dan gaat het schuren. En als het maar lang genoeg schuurt, dan loop je het risico op een burn-out of een bore-out. Loopbaancoaching voorkomt dit.

Voor wie?

Loopbaancoaching is beschikbaar voor werkenden en werkzoekers die op zoek zijn naar:

 • Een volgende stap in je carrière.
 • Een baan die aansluit op je innerlijke drijfveren.
 • Werk waarin je jouw talenten optimaal gebruikt.
 • Het antwoord op wat voor soort werk het beste bij jou past.
 • Een sparringspartner die helpt de beste keuzes te maken.

Bouw een succesvol toekomstperspectief

Use Your Talents staat voor het pakken van de regie. Niet afwachten, maar het heft in eigen hand nemen. Dat is soms lastig, zeker als je het in je eentje doet. Tijdens je loopbaancoaching stimuleren wij je actie te ondernemen. Met creatieve denktechnieken leer je kijken in kansen en bouw je samen met je persoonlijke coach aan een succesvol toekomstperspectief. Een perspectief dat op jouw lijf is geschreven. 

Na afloop van jouw persoonlijke loopbaan coachtraject:

Heb jij inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten en drijfveren en weet je precies welk werk daarop aansluit.

Heb je verschillende kansen ontdekt, bekeken en benut.

Verlies je geen energie meer omdat je minder doet wat energie kost en meer wat energie geeft.

Weet je precies waar je heen wilt en wat de volgende stap is die je gaat zetten.

Heb je weer stralende ogen en vertrouwen in je toekomst.

De  loopbaancoaches van Use Your Talents

Wij bieden je loopbaancoaches die ervaren zijn in arbeidsbemiddeling. We werken volgens de Co-Active Methode. Dit staat voor een actieve samenwerking tussen jou en de coach, waarbij jouw doelen centraal staan. Het traject is gericht op het versterken van je kwaliteiten en talenten en het helder krijgen van je ambities.

Verder ontvang je:

 • Begeleiding bij heroriëntatie.
 • Begeleiding bij een optimale work/life balance.
 • Inspiratie- en Talentontwikkeling.

Frank Kanters en Majka Roerink verzorgen de loopbaan coachtrajecten van Use Your Talents.

Investering

Investeren in loopbaancoaching is investeren in (persoonlijk) leiderschap. Prijs is op aanvraag, waarbij ook gelijk het aantal gewenste dagdelen en de periode worden vastgesteld. De volgende componenten zijn sowieso onderdeel van jouw traject:

 • Een persoonlijke intake.
 • Cursusmaterialen, huiswerk en feedback.
 • Een Persoonlijke Talenten & Drijfveren Analyse met uitgebreide duiding in kansen.
 • Trusted Advisorship gedurende het volledige traject.

Elk traject ronden we af met een evaluatiegesprek waarin we resultaten bespreken en een eventueel gewenst vervolgtraject vaststellen.

Bijzonderheden

De kosten worden voorafgaand aan het traject in rekening gebracht

Btw vrijstelling in sommige gevallen mogelijk

Vrijstelling van btw is mogelijk, als jouw organisatie geen btw kan terugvorderen. Er komt dan 10% opslag op de exclusief btw prijs. Dit is echter voordeliger voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen dan de prijs inclusief btw.

“Een coachingstraject van 1 jaar doorlopen bij Use Your Talents. Begonnen als redelijk uitgebluste ambtenaar en afgesloten als energieke zelfstandige met volop inspiratie voor de toekomst! Dit (mede) dankzij de waardevolle gesprekken bij Use Your Talents. Op cruciale momenten in dit persoonlijke ontwikkelproces de juiste keuzes en antwoorden gevonden door de reflecties en tools. Variërend van persoonlijke coaching tot business coaching. Dit werkt niet alleen op het moment zelf, maar ook zeker om na de gesprekken in de praktijk toe te passen.”

“Use Your Talents, heeft me met haar deskundigheid geïnspireerd en duidelijk gemaakt dat je door anders te kijken naar problemen je tot de mooiste oplossingen komt. Een aanrader voor mensen en ondernemers die klaar zijn voor de transformatie en het oude denken durven los te laten.”

De sessies vinden plaats in onze coachpraktijk in Breda.

Persoonlijke kennismaking

Na jouw aanmelding volgt een kennismakingsgesprek met onze coaches.Heb je liever eerst een klik-gesprek? Geen enkel probleem. Wij stellen ons graag aan je voor!

Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 076-7002016 of per mail aan info@useyourtalents.nl.