LEIDERSCHAP

vanuit kracht denken,
vanuit het hart inspireren

Persoonlijk Leiderschap Training met Talent als basis

Want bij een training Persoonlijk Leiderschap richten we ons niet alleen op jouw talent. Ook kijken we naar jouw vermogen om het beste in anderen naar boven te halen. Je ontdekt hoe je talent herkent. En hoe je de kracht van anderen op de juiste manier inzet. Met die positieve benadering verhoog je de mate van betrokkenheid. En daarmee de bereidheid van medewerkers om bij te dragen aan het organisatiesucces.

In de opleiding Persoonlijk Leiderschap “Effectief & Talentgericht Leiderschap” ontwikkel je jouw eigen missie en visie en verstevig je jouw identiteit. Bij de training Persoonlijk Leiderschap “Leren (Team) Coachen” ligt de focus meer op groepsdynamica en het begeleiden van groepen in de teamontwikkelfasen. Bij elke opleiding Persoonlijk Leiderschap ligt de nadruk op zelf meters maken. Tenslotte word je pas goed en zelfverzekerd door te doen. Lees hieronder de volledige beschrijvingen van de opleidingen. Meld je aan en geef jouw persoonlijk leiderschap een boost. Jij en jouw team verdienen het! 

Effectief & Talentgericht Leiderschap

Categorie: Leiderschap

Duur: 5 dagen

Startdatum:

  • 20 september 2023
  • 19 januari 2024
  • 5 april 2024
  • 11 september 2024

Ben jij een leider, ondernemer, coach/adviseur of projectleider? En ben je eraan toe om intensief aan jouw persoonlijke leiderschap skills te werken zodat jouw identiteit als leider verstevigt? Neem dan deel aan dit exclusieve programma waarvoor maximaal 10 plaatsen beschikbaar zijn. Met als bonus individuele coaching.

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK

Leren (Team) Coachen

Categorie: Leiderschap

Duur: 5 dagen

Startdatum: 

  • 13 september 2023
  • 6 maart 2024
  • 18 september 2024

Een aanrader voor alle professionals, leiders, (team) coaches of consultants die hun (team) coachvaardigheden willen perfectioneren. Met als bonus een toolbox aan interventies & online support. Maximaal 12 deelnemers.

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK

Talentgericht Leiderschap - Individueel programma

Categorie: Leiderschap

Duur: 1 jaar

Startdatum: in overleg 

Ontplooi jouw (persoonlijk) Leiderschap in een exclusief individueel traject waarbij jouw ontwikkelvraag centraal staat. Thema’s: Persoonlijke effectiviteit, Coachen, Leiden, Managen, Verbinden, Sturen. Inclusief Talenten- en Drijfveren Analyse en onbeperkt telefonische coaching gedurende traject. Intensief trusted advisorship. 

Annita Euwijk

Coach
ANNITA EUWIJK