LEIDERSCHAP

vanuit kracht denken,
vanuit het hart inspireren

Persoonlijk Leiderschap Training met Talent als basis

Bij een training Persoonlijk Leiderschap richten we ons niet alleen op jouw talent. Ook kijken we naar jouw vermogen om het beste in anderen naar boven te halen. Je ontdekt hoe je talent herkent. En hoe je de kracht van anderen op de juiste manier inzet. Met die positieve benadering verhoog je de mate van betrokkenheid. En daarmee de bereidheid van medewerkers om bij te dragen aan het organisatiesucces.

In de opleiding Persoonlijk Leiderschap “Effectief & Talentgericht Leiderschap” ontwikkel je jouw eigen missie en visie en verstevig je jouw identiteit. Bij de vervolgtraining Persoonlijk Leiderschap “Leren (Team) Coachen” ligt de focus meer op groepsdynamica en het begeleiden van groepen in de teamontwikkelfasen. Bij elke opleiding Persoonlijk Leiderschap ligt de nadruk op zelf meters maken. Tenslotte word je pas goed en zelfverzekerd door te doen. Lees hieronder de volledige beschrijvingen van de opleidingen. Meld je aan en geef jouw persoonlijk leiderschap een boost. Jij en jouw team verdienen het! 

Binnen 5 minuten weten wat voor soort leider je bent? Test het vrijblijvend uit!

Effectief & Talentgericht Leiderschap

Categorie: Leiderschap

Duur: 5 dagen

Startdatum: 

  • 11 september 2024
  • 12 februari 2025
  • 23 mei 2025

Ben jij een leider, ondernemer, coach/adviseur of projectleider? En ben je eraan toe om intensief aan jouw persoonlijke leiderschap skills te werken zodat jouw identiteit als leider verstevigt? Neem dan deel aan dit exclusieve programma waarvoor maximaal 10 plaatsen beschikbaar zijn. Met als bonus individuele coaching.

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK

Coachend Leiderschap - Leren (Team) Coachen

Categorie: Leiderschap

Duur: 5 dagen

Startdatum: 

  • 18 september 2024
  • 16 april 2025
  • 8 oktober 2025

Betreed het domein van effectief teamcoachen en onthul de kracht van coachend leiderschap! Onze dynamische leergang ‘Leren Teamcoachen’ is ontworpen voor leiders en professionals die de kunst van coachend leiderschap willen omarmen en een dieper inzicht willen krijgen in teamdynamiek. Met als bonus een toolbox aan interventies & inclusief teamscan. Maximaal 12 deelnemers.

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK

Systemisch Leiderschap

Categorie: Leiderschap

Duur: 4 dagen

Startdatum: 

  • 19 september 2024
  • 5 maart 2025
  • 10 september 2025

Sta aan het roer van verandering en ontdek de kracht van systemisch leiderschap! Onze intensieve vierdaagse training biedt leiders en professionals de kans om diepgaand inzicht te verwerven in organisaties en relatiepatronen. Tijdens deze unieke ervaring dompelen we je onder in de wereld van organisatie- en relatiecoachingsmethodieken, waaronder de krachtige benaderingen van Deep Democracy en systeemintelligentie.

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK

Individueel jaarprogramma

Categorie: Leiderschap

Duur: 1 jaar

Startdatum: in overleg 

Ontplooi jouw (persoonlijk) Leiderschap in een exclusief individueel traject waarbij jouw ontwikkelvraag centraal staat. Thema’s: Persoonlijke effectiviteit, Coachen, Leiden, Managen, Verbinden, Sturen. Inclusief Talenten- en Drijfveren Analyse en onbeperkt  trusted advisorship gedurende 12 maanden. 

Annita Euwijk

Coach
ANNITA EUWIJK