LEIDERSCHAP

vanuit kracht denken, vanuit je hart inspireren

Persoonlijk Leiderschap Training met Talent als basis

Want bij een training Persoonlijk Leiderschap richten we ons niet alleen op jouw talent. Ook kijken we naar jouw vermogen om het beste in anderen naar boven te halen. Je ontdekt hoe je talent herkent. En hoe je de kracht van anderen op de juiste manier inzet. Met die positieve benadering verhoog je de mate van betrokkenheid. En daarmee de bereidheid van medewerkers om bij te dragen aan het organisatiesucces.

In de opleiding Persoonlijk Leiderschap “Effectief & Talentgericht Leiderschap” ontwikkel je een eigen visie op leiderschap. Zodat je altijd op basis van je eigen normen en waarden kunt acteren. Bij de cursus Persoonlijk Leiderschap “Leren (Team) Coachen” ligt de focus meer op groepsdynamica, neuroweetjes  en teamontwikkelfasen. Bij elke opleiding Persoonlijk Leiderschap ligt de nadruk op meters maken. Tenslotte word je pas goed en zelfverzekerd door te doen. Lees hieronder de volledige beschrijvingen van de opleidingen. Meld je aan en geef je persoonlijk leiderschap een boost. Jij, je medewerkers én jullie organisatie verdienen het! 

Effectief & Talentgericht Leiderschap

Categorie: Leiderschap

Duur: 5 dagen

Startdatum:

  • 25 maart 2022
  • 14 september 2022

Ben jij een leider, ondernemer, coach/adviseur of projectleider? En ben je eraan toe om intensief aan jouw persoonlijke leiderschap skills te werken zodat jouw identiteit als leider verstevigt en jouw invloed in groepen vergroot? Neem dan deel aan dit exclusieve programma waarvoor maximaal 10 plaatsen beschikbaar zijn.

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK

Leren (Team) Coachen

Categorie: Leiderschap

Duur: 5 dagen

Startdatum: 

  • 23 maart 2022
  • 7 september 2022

Een aanrader voor alle professionals, leiders, (team) coaches of consultants die hun (team) coachvaardigheden willen perfectioneren. Maximaal 12 deelnemers.

Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK

Executive Coaching

Categorie: Leiderschap
Duur: 6 sessies

Startdatum: in overleg 

Ontplooi jouw (persoonlijk) Leiderschap in een persoonlijk traject waarbij jouw ontwikkelvraag centraal staat. Thema’s: Coachen, Leiden, Managen, Verbinding, Sturen. Inclusief Talenten- en Drijfveren Analyse en trusted advisorship. 

Annita Euwijk

Coach
ANNITA EUWIJK

caged up hottie gets gratifying.telugusexphub