Seminar Kijken In Kansen

Met Bernard Welten & Raymond Puts! Dinsdag 22 oktober was het dan zover, de eerste editie van het Seminar Kijken In Kansen, georganiseerd door UseYourTalents in samenwerking met het gastvrije Allekante in Breda.

Met ruim 50 deelnemers in de zaal hebben wij kunnen luisteren naar Bernard Welten, voormalig Korpschef Amsterdam en Raymond Puts, Algemeen Directeur van Unique Nederland. Twee totaal verschillende werelden en daardoor zo aanvullend! In het tweede deel werden onze gasten bloot gesteld aan een creatief Denken Battle, waarbij verschillende creatieve denktechnieken werden aangereikt om zo op een andere manier naar uitdagingen en mogelijkheden te kijken!

Team blauw won uiteindelijk de Kijken In Kansen Award 2013! Door de Jury (Bernard Welten en Raymond Puts) unaniem verkozen tot winnaars!

Door het prachtige weer (20 graden in oktober) en de fantastische locatie, samen met het professionele team van UseYourTalents hebben we er een zeer geslaagd Seminar van gemaakt! op naar het volgende!

Reactie van deelnemers:

“Wat een mooie middag dinsdag! Goeie sprekers, leuke deelnemers en een inspirerende workshop. Grappig ook dat je door even de tijd te nemen om anders naar dingen te kijken toch weer kansen en mogelijkheden ontdekt. Zeer veel dank en zeker tot een volgende keer.”

4 Comments

 1. Henk Smit 27 oktober 2013 at 11:53 am

  Kijken in kansen was een inspirerend seminar, waarbij je door de workshop Out of The Box Denken gedwongen werd om op een andere manier naar uitdagingen te kijken. Zeker met een paar goede sprekers vooraf, ga je nadenken of Kijken in Kansen een keuze is of een kunst. Ik kan een volgende editie van dit seminar iedereen aanranden, dan neem je de keuze tot een kans!

  Annita,
  Dank je voor deze geweldige middag.

  groet
  Henk Smit

  Reply
  1. Annita Euwijk 28 oktober 2013 at 11:02 pm

   Dag Henk, heel graag gedaan! Je kunt pas vermenigvuldigen als je eerst kunt delen, en dat is wat we met het hele Inspiratie Team van UseYourTalents, samen met alle gasten hebben gedaan. Jij ook bedankt voor jouw aanwezigheid!

   Reply
 2. Renieta Hartwijk 28 oktober 2013 at 2:16 pm

  Het was erg inspirerend met veel energie en een professionele opzet. Complimenten!

  Reply
  1. Annita Euwijk 28 oktober 2013 at 11:03 pm

   Hallo Renieta, bedankt voor jouw complimenten, erg leuk dat je er bij was!

   Reply

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *