Kick-Start Your Brain

Doorbreek oude patronen en creëer vernieuwende oplossingen

Creativiteit beperkt zich niet tot muziek of beeldende kunst. Het heeft alles te maken met een manier van denken en op een andere manier naar de wereld kijken, kortom met creatieve intelligentie. Creatief Denken, achterstevoren, ondersteboven, binnenstebuiten, ‘gewone’ dingen zien er ineens heel anders uit. Zo ontstaan nieuwe ideeën, technologieën, producten, de mogelijkheid tot verbetering van samenwerking of dienstverlening.

Training Creatief Denken – TotalBrainBox-methode

Wij maken gebruik van de TotalBrainBox-methode die ontwikkeld is door de Academie voor Innovatief Trainen en in 2009 door de Universiteit Twente is gecertificeerd. Het is een systeem van nieuwe denktechnieken, dat zeer geschikt is voor het creatief oplossen van problemen, probleem-analyse, doorbraak denken, het bedenken van nieuwe producten en het out of the box denken.

Gratis bron van vernieuwing en innovatie

Ons creatieve brein is dus een belangrijke (gratis!) bron van vernieuwing en innovatie. Omisbaar bij het verhogen van ons onderscheidend vermogen. En het goede nieuws is, iedereen kan Creatief denken. Met Creatieve Denktechnieken die worden behandeld in onze trainingen worden oude denkpatronen doorbroken en leer je kijken in kansen.

[box style=”2″][googlefont font=”Sanchez” size=”18px”]

  • Kijk op een andere manier naar uitdagingen
  • Zoek nieuwe oplossingen voor bestaande problemen
  • Verbeter producten en diensten
  • Durf vernieuwend te organiseren
  • Vergroot je samenwerking en draagvlak

[/googlefont]

Ben jij klaar voor een Brainshaking experience?

[/box]
[box style=”1″]

Aanbod Training Creatief Denken (ook in het Engels):

Creatief Denken Kennismakingstraining (1 dagdeel)

In deze training komen de basisbeginselen van Creatief Denken aan bod en maak je kennis met 3 geweldige technieken om uitdagingen op een andere manier op te lossen. Dynamisch, interactief met veel nieuwe inzichten.

Basistraining Creatief Denken Inbox Technieken (2 dagdelen)

In deze training gaan we intensief aan de slag met de verschillende technieken van Creatief Inbox Denken. Praktijk cases en bijzondere uitdagingen worden met Inbox technieken verder uitgewerkt. Product- en dienstinnovatie komen in deze training aanbod. Verrassend, leerzaam en inspirerend. Omdat er veel wordt geoefend wordt er ook veel gelachen.

Basistraining Creatief Denken Outbox Technieken (2 dagdelen)

In deze training gaan we intensief aan de slag met de verschillende technieken van Creatief Outbox Denken. Praktijk cases en bijzondere uitdagingen worden met Outbox technieken uitgewerkt. Geschikt voor iedereen die uit het cirkeldenken wil stappen en een doeltreffend middel om creativiteit binnen teams te verhogen. Verrassend, leerzaam en inspirerend. Omdat er veel wordt geoefend wordt er ook veel gelachen.

Creatief Denken Train de Trainer (6 dagdelen)

Eigen medewerkers worden intensief getraind om creatieve denkprocessen (innovatieprocessen) binnen de eigen organisatie op te starten en verder te begeleiden. Alle in-en outbox technieke komen aan bod, er wordt veel geoefend en de deelnemers voeren het geleerde direct in de praktijk als trainer uit. Dé manier om creatief denken, en daarmee vernieuwing en innovatieprocessen, te borgen binnen jullie organisatie.

Creatief Denken op projectbasis

Aan de hand van een concrete vraag vanuit de organisatie stellen wij een programma op maat op waarbij de basistraining een vast onderdeel is van het programma. Vervolgens faciliteren wij het gehele brainstormproces om uiteindelijk te komen tot concrete oplossingen voor een bestaande uitdaging/vraagstelling. (meerdere dagdelen, maatwerk)

[/box]

[callout title=”Meer informatie?” button=”Neem vrijblijvend contact met ons op” link=”https://www.useyourtalents.nl/contact” buttoncolor=”green” target=”_self” buttonmargin=”0px 0 0 0;”][/callout][gap height=”20″]

Inspirerende locatie in Breda

Wij werken bij Creatief Denken in-company en op onze inspirerende trainingslocatie Allekante in Breda, “Het” landelijk gelegen adres voor inspirerend zakelijk samen zijn.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *