Training Creatief denken

Creativiteit beperkt zich niet tot muziek of beeldende kunst. Het heeft alles te maken met een manier van denken en op een andere manier naar de wereld kijken. Kortom met creatieve intelligentie. Creatieve denkers kijken achterstevoren, ondersteboven, en binnenstebuiten. En dan zien ‘gewone’ dingen er ineens heel anders uit. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën, technologieën, producten, de mogelijkheid tot verbetering van samenwerking of dienstverlening. En het beste nieuws? Creatief denken is een vaardigheid die je kunt leren. 

Duur Dagdeel – Dag

LocatieBreda / in-company

Deelnemers 8 – 250

Categorie Team
TRAINERS
5/5

  • Kijk op een andere manier naar uitdagingen.
  • Zoek nieuwe oplossingen voor bestaande problemen.
  • Verbeter producten, diensten en processen.
  • Durf vernieuwend te organiseren.
  • Vergroot je samenwerking en draagvlak.

Trainer
ANNITA EUWIJK

Trainer
LIESBETH VAN DEN BOEYNANTS

Trainer
MARK NIEROP

Categorie
Team

Training Creatief denken

Creativiteit beperkt zich niet tot muziek of beeldende kunst. Het heeft alles te maken met een manier van denken en op een andere manier naar de wereld kijken. Kortom met creatieve intelligentie. Creatieve denkers kijken achterstevoren, ondersteboven, en binnenstebuiten. En dan zien ‘gewone’ dingen er ineens heel anders uit. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën, technologieën, producten, de mogelijkheid tot verbetering van samenwerking of dienstverlening. En het beste nieuws? Creatief denken is een vaardigheid die je kunt leren. 

Duur Dagdeel – Dag

LocatieBreda / in-company

Deelnemers 8 – 250

5/5
  • Kijk op een andere manier naar uitdagingen
  • Zoek nieuwe oplossingen voor bestaande problemen
  • Verbeter producten, diensten en processen
  • Durf vernieuwend te organiseren
  • Vergroot je samenwerking en draagvlak

Training Creatief Denken – TotalBrainBox-methode

Wij maken gebruik van de TotalBrainBox-methode die ontwikkeld is door de Academie voor Innovatief Trainen en in 2009 door de Universiteit Twente is gecertificeerd. Het is een systeem van nieuwe denktechnieken, dat zeer geschikt is voor het creatief oplossen van problemen, probleem-analyse, doorbraak denken, het bedenken van nieuwe producten en het out of the box denken.

In deze training gaan we intensief aan de slag met de verschillende technieken van Creatief Out-en Inbox Denken. Deze technieken passen we toe op praktijkcases en bijzondere uitdagingen. 

Iedereen kan Creatief Denken

Ons creatieve brein is een belangrijke bron van vernieuwing en innovatie. Onmisbaar bij het verhogen van ons onderscheidend vermogen. En het goede nieuws is, iedereen kan Creatief denken. Ook voor de analytische denkers.

Voor wie geschikt?

Geschikt voor iedereen die uit het cirkeldenken wil stappen en een doeltreffend middel om creativiteit binnen teams te verhogen. Verrassend, leerzaam en inspirerend. Kijk op een andere manier naar uitdagingen en ontdek nieuwe kansen.

Na afloop van deze training:

Ben je in staat producten, diensten en processen te innoveren.

Kijk op een andere manier naar uitdagingen.

Vind je nieuwe oplossingen voor bestaande problemen.

Durf je vernieuwend te organiseren.

Vergroot je samenwerking en draagvlak.

Borgen van innovatieprocessen- Train de Trainer

Eigen medewerkers trainen intensief om creatieve denkprocessen (innovatieprocessen) binnen de eigen organisatie op te starten en verder te begeleiden. Alle in-en outbox technieken komen aan bod, er wordt veel geoefend en de deelnemers voeren het geleerde direct in de praktijk als trainer uit. Dé manier om creatief denken, en daarmee vernieuwing en innovatieprocessen, te borgen binnen jullie organisatie.

Trainers Creatief Denken

De volgende leden van ons Inspiratieteam begeleiden onze Creatief Denken Programma’s. Klik op de link voor meer informatie over de trainer. 

Mark Nierop

Annita Euwijk

Liesbeth van den Boeynants

Investering Creatief Denken

Op aanvraag. Investeren in Creatief Denken betaalt zich dubbel en dwars terug, want:

Een hogere NPS (Net Promoter Score).

Stijging klantwaardering door creatieve en authentieke aanpak.

Effectievere processen besparen tijd. 

Nieuwe diensten en ideeën dragen bij aan meer omzet.

Effectieve samenwerking binnen het team.

BTW vrijstelling in sommige gevallen mogelijk

Vrijstelling van btw is mogelijk, als jouw organisatie geen btw kan terugvorderen. Er komt dan 10% opslag op de exclusief btw prijs. Dit is echter voordeliger voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen dan de prijs inclusief btw.

Data

Data en duur van de training in overleg. 

Wat zeggen de deelnemers?

ENECO

“Eneco is succesvol omdat we continu innoveren en investeren. Dat verwachten wij ook van onze leveranciers, om ook samen te blijven kijken in kansen. Daarom heeft Use Your Talents voor ons en onze huisleveranciers een training Creatief Denken verzorgd, waarbij naast het “out of the box denken” ook innovatie van producten en diensten centraal staat. Deze inspirerende training heeft gezorgd voor een totaal nieuwe kijk op het aangaan van uitdagingen en het bedenken van nieuwe concepten. De dynamische opzet en het aanstekelijke enthousiasme van de Innovatie Trainers staan garant voor een leerzame en inspirerende dag!”

KLM

“Cooperation with Use Your Talent has been a pleasure. During the process – investigating our needs, initiating, discussing & executing the program – Use Your Talents thinks with you and tries to find solutions for questions, hesitations or time/budget constraints. Their approach is professional during each stage of the process and not unimportant, inspiring for us! The results: Happy people in the workshops, new ways of thinking, insights in each other’s talents, cooperation, achieving innovative ideas for our department, competition between teams in the process, give management insight in the various talents that are present in our department and a lot of fun!! The two times we worked with Use Your Talents, they managed to reach a really high energy level amongst all (300) participants.

If you are looking for an innovative, creative event for your companywe would definitely recommend UseYourTalents!

Onze Inspirerende locatie

Use Your Talents beschikt over een eigen trainingslocatie bij Allekante in Breda. De locatie is makkelijk bereikbaar en beschikt over een eigen (gratis) parkeergelegenheid. Naast de inspirerende inpandige locaties is er ook volop mogelijkheid om buiten in de bosrijke omgeving te trainen.

 

Natuur

Rust

Uitstekende catering

Huiskamer gevoel

Klaar voor een brain shaking experience?

Na jouw aanmelding volgt altijd een online kennismakingsgesprek met onze trainers. Zo kunnen we nog meer rekening houden met jouw persoonlijke ontwikkelvraag.

Heb je liever eerst een vrijblijvende kennismaking? Geen enkel probleem. Wij stellen ons graag aan je voor! Ook als je nog vragen hebt neem dan contact met ons op via telefoonnummer 076-7002016 of per mail aan info@useyourtalents.nl.

Tot binnenkort!