ONLINE TEAMSCAN

SUPPORT & Veel gestelde vragen

Use Your Talents Support

We vinden het belangrijk om je goed en snel te helpen als je met vragen zit. Kijk daarom eerst eens bij de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Dan helpen wij je graag. 

Veel gestelde vragen

Het invullen van de scan kan echt heel snel en het werkt heel intuïtief doordat je met een schuifje je antwoord aan kan geven. Ongeveer 10 minuten ben je er wel mee bezig. 

Het gaat wel om thema’s die je aan het denken zetten. Als je flink aan het denken wordt gezet kan het invullen van de scan wel wat langer duren. Dit denkproces is dan waarschijnlijk ook heel nuttig geweest! Tip: schrijf voor jezelf de belangrijkste inzichten of vragen op die zijn opgekomen door het invullen van de scan.

 

Voor losse teams zijn de kosten als volgt:

Wanneer je als organisatie meerdere teams met de teamscan wil laten werken zijn er kortingen mogelijk. Bereken hier zelf de kosten of bekijk hieronder de staffelkortingen die we bieden:

 

 

Nee. Je krijgt je eigen rapport. Alleen de resultaten van het hele team worden gedeeld. Deze resultaten zijn niet herleidbaar naar jou/ jouw antwoorden. Individuele scans worden niet met jouw teamleider of anderen gedeeld.

Ja dat kan. Use Your Talents heeft een breed aanbod aanbod aan trainingen en coaching voor teams, teamleden en leiders. Kijk eens bij: 

Dat kan zeker! Wanneer je naar jullie organisatie dashboard gaat zie je onder in beeld een lijst met je teams staan. Klik op het team waar je de resultaten van in wilt zien; je komt dan in hun team dashboard.

Dit is uiteraard alleen mogelijk voor teams die ook daadwerkelijk een scan hebben uitgevoerd.

Dat kan in de miniscan. Die zit standaard bij je pakket. Alleen het aantal miniscans die je kunt inzetten verschilt per pakket. Een miniscan is een vraag uit de scan die je vaker uit wil zetten bij je team om te peilen hoe het ermee staat, maar ook om het onderwerp onder de aandacht te houden. Je kiest zelf je onderwerp, de vragen worden automatisch gekoppeld.

Je kunt deze miniscans activeren vanuit het Team dashboard.

Hulp nodig?

Word je vraag niet beantwoord door de veelgestelde vragen en kun je geen uitleg vinden in onze bibliotheek? Neem dan contact op. We komen er zo snel mogelijk op terug.