Executive Coaching | Individueel Leiderschap Programma

Als je een resultaatgerichte en inspirerende Executive Coach zoekt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als Executive Coach heb ik jarenlange ervaring opgedaan in Management (Directie), HR Management, Sales & Marketing en Operations Management. Samen met mijn team werk ik voor het Bedrijfsleven, de Industrie, maar ook voor zorginstellingen, Scholen en het Bankwezen. Strategisch sparren tijdens Executive Coaching kan in de vorm van persoonlijke 1-op-1 coaching. Daarnaast begeleid ik directieteams bij visie ontwikkeling, heisessies en strategische brainstormsessies.

Coach
ANNITA EUWIJK

Categorie
Coachen

Duur1 jaar
LocatieBreda

5/5

 • Persoonlijke kwaliteiten & zelfreflectie.
 • Kernwaarden & Visie ontwikkeling.
 • Inhoudelijke Performance versterking.
 • Communicatiestijlen.

Docent
ANNITA EUWIJK

Categorie
Coachen

Executive Coaching | Individueel Leiderschap Programma

Als je een resultaatgerichte en inspirerende Executive Coach zoekt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als Executive Coach heb ik jarenlange ervaring opgedaan in Management (Directie), HR Management, Sales & Marketing en Operations Management. Samen met mijn team werk ik voor het Bedrijfsleven, de Industrie, maar ook voor zorginstellingen, Scholen en het Bankwezen. Strategisch sparren tijdens Executive Coaching kan in de vorm van persoonlijke 1-op-1 coaching. Daarnaast begeleid ik directieteams bij visie ontwikkeling, heisessies en strategische brainstormsessies.

DuurOp maat

LocatieBreda

5/5
 • Persoonlijke kwaliteiten & zelfreflectie
 • Kernwaarden & Visie ontwikkeling
 • Inhoudelijke Performance versterking
 • Communicatiestijlen
Video afspelen

Klantervaringen met Annita Euwijk

Ik verzorg:

 • Management & Executive Coaching, persoonlijke en inhoudelijke performance versterking.
 • Ondersteuning binnen het MT en Directie.
 • Begeleiding van Brainstorm sessies op strategisch niveau.
 • Begeleiding bij Visie ontwikkeling.

Inspirerende en authentieke leider

Leiderschap is geen trucje en er bestaat geen formule voor effectief leiderschap. Leiderschap vergt allereerst zelfinzicht, wilskracht en heldere persoonlijke waarden. Leren om bewuste keuzes te kunnen maken in je eigen gedrag in verschillende situaties. Leiderschap is vooral leiderschap pakken over jezelf. Het uitgangspunt bij Executive/ Management Coaching is jouw ontwikkelvraag.

Kracht als uitgangspunt

Benut de kracht van jouw talenten in je leiderschap. Bij Executive Coaching richten we ons niet alleen op jouw talenten als leider, maar kijken we ook naar jouw vermogen om het beste in anderen naar boven te halen. Daarbij leer je ook hoe je deze talenten en leiderschapsstijl optimaal inzet voor het team, de afdeling, het MT en voor de organisatie waardoor mensen je willen volgen.

Thema’s Executive/ Management coaching

Hoe ontwikkel ik nu een leiderschapsstijl die past bij de huidige tijd? Welke voorkeursstijl heb ik in mijn communicatie en hoe kom ik over op anderen? Wat is mijn eigen visie op leiderschap en waar wil ik voor gaan? Wil je onder andere over dit soort vragen verder sparren tijdens dit exclusieve individuele programma? Neem dan contact met mij op. 

Til jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau.

Vind de balans tussen authenticiteit en professionaliteit.

Breng jouw talenten in kaart en zet ze optimaal in.

Ontwikkel een inspirerende en krachtige leiderschapsstijl.

Verdiep je in zelfregulatie vaardigheden & communicatiestijlen en vergroot daarmee jouw impact.

Daarbij bied ik een intensief, individueel maatwerkprogramma aan met diverse opdrachten en reflecties waardoor je focus houdt en een verdieping maakt op je gewenste professionele ontwikkeling.

Trusted Advisorship

Dit exclusieve traject wordt individueel aangeboden en bestaat uit: een online Talenten Analyse, een VIP sessie inclusief lunch en 8 x face to face gesprekken. Daarnaast ben ik tussentijds onbeperkt telefonisch bereikbaar voor overleg en advies over ad hoc vraagstukken uit de dagelijkse praktijk tijdens het traject. Een unieke vorm van trusted advisorship dat garant staat voor continuïteit en verdieping waardoor het gewenste traject versneld zichtbaar wordt.

Resultaat na dit individuele Leiderschap traject

In dit exclusieve, individuele traject werk je aan jouw (persoonlijk) Leiderschap. Jouw ontwikkelvraag en praktijksituatie staan centraal. Na dit intensieve maatwerkprogramma;

Heb je dieper inzicht in jezelf en de waarden die je nastreeft.
Ken je jouw kwaliteiten en mogelijkheden om te verbinden, sturen en te organiseren.
Is er een fundament om zelfbewust ambities en grenzen te verleggen.
Beheers je de kunst om op het juiste moment de balans te vinden:

 • Tussen sturing en zelfsturing
 • Tussen beheersen, controleren en loslaten
 • Tussen coachen, vertrouwen geven en verbinden
 • Tussen transactioneel en transformationeel begeleiden


Je hebt inzichten en handvatten gekregen om leiderschap te pakken over jouw eigen ontwikkelproces.

Ervaren Executive & Leiderschaps Coach

Annita Euwijk verzorgd Executive Coaching namens Use Your Talents. Ze heeft een ‘proven trackrecord’ in operation- en directie management en het implementeren van cultuurveranderingen en management development programma’s. Daarnaast is zij sterk in Sales en Operations Excellence.

Strategische eenvoud

Ogenschijnlijk ingewikkelde zaken kunnen door Annita met weinig woorden worden weergegeven. Een pragmatische aanpak met uitdrukkelijk oog voor het gewenste doel. 

Annita Euwijk

Fungeert als sparringpartner, zorgt voor haarfijne analyses en weet snel de vinger op kwetsbare plekken te leggen. Met haar nuchtere blik, pragmatische aanpak en verstand van Business- en Leiderschap ontwikkeling zijn veel mensen door haar geïnspireerd geraakt.

 • Oog voor authentiek en inspirerend leiderschap.
 • Career en Business Coaching.
 • Executive Coaching.
 • Visie en Strategie Ontwikkeling.
 • Begeleiding bij een optimale work/life balance.
 • Inspiratie- en Talentontwikkeling.
 • Creatieve Denktechnieken.
 • Teambuilding.

Investering

In een exclusief individueel maatwerktraject werk je aan jouw (persoonlijk) Leiderschap. Jouw ontwikkelvraag en praktijksituatie staan centraal.

Met een gratis klik-gesprek, de inzet van onze Talenten- en Drijfveren Analyse en trusted advisorship gedurende de duur van het jaarprogramma. 

Inclusief:

8 x face to face gesprekken individuele begeleiding.

1x VIP sessie (dagdeel) inclusief lunch.

Onbeperkt telefonische coaching over casuïstiek (Trusted Advisorship).

Persoonlijke Talenten & Drijfveren Analyse.

Vraag hieronder een vrijblijvende kennismaking of offerte aan!

Klantervaringen

“Annita Euwijk van Use Your Talents geeft op strategisch niveau richting aan leiderschap ontwikkeling. Daarnaast ondersteunt ze op een bijzonder prettige manier met het optimaliseren van de onderlinge samenwerking binnen het veranderproces. Dit alles op een professionele en enthousiaste wijze, met ruimte voor creativiteit en humor. Fuji, Frank van der Lee.

“Annita zet je aan het denken en helpt je het beste uit jezelf èn je team te halen.” Marnix de Lange.
 
“Annita, heeft me met haar passie en deskundigheid geïnspireerd en duidelijk gemaakt dat je door anders te kijken naar problemen je tot de mooiste oplossingen komt. Een aanrader voor mensen en ondernemers die klaar zijn voor de transformatie en het oude denken durven los te laten.” Kees Hendriks, (Best)Kees.
 
“Een coachingstraject van 1 jaar doorlopen bij Use Your Talents. Begonnen als redelijk uitgebluste ambtenaar en afgesloten als energieke zelfstandige met volop inspiratie voor de toekomst! Dit (mede) dankzij de waardevolle gesprekken met Annita. Op cruciale momenten in dit persoonlijke ontwikkelproces de juiste keuzes en antwoorden gevonden door de reflecties en tools die Annita met me doorlopen heeft. Variërend van persoonlijke coaching tot business coaching. Dit maakt het ook prettig, iedere situatie weet Annita met haar expertise scherp op in te springen. Dit werkt niet alleen op het moment zelf, maar ook zeker om na de gesprekken in de praktijk toe te passen.” EVA Projecten & Advies, Eva Jeremiasse.

Locatie

De sessies vinden plaats in onze coachpraktijk in Breda – Kleine Hil 16.

Ieder traject wordt afgerond met een evaluatiegesprek waarin de resultaten alsmede het eventueel gewenste vervolgtraject besproken worden.

Persoonlijke kennismaking

Ik stel me graag aan je voor! Ook als je nog vragen hebt neem dan contact met ons op via telefoonnummer 076-7002016 of per mail aan info@useyourtalents.nl

Tot binnenkort!