Vol dankbaarheid kijk ik terug op een fantastisch 2018. Onze passie om talenten optimaal te benutten werkt niet alleen aanstekelijk, maar heeft inmiddels geleid tot prachtige ontwikkelingen binnen organisaties, teams en bij medewerkers. Wat een eer om hier met ons team een grote bijdrage aan te mogen leveren! Bedankt voor alle mooie reacties, prachtige evaluaties en nieuwe aanvragen!

En wat ben ik trots op de succesvolle introductie afgelopen jaar van onze masterclass Kickstart Your Brain en het 7-jarig bestaan van UseYourTalents. Ik voel me gezegend dat UseYourTalents bestaat uit een creatief team van top professionals die elk met hun eigen talenten inspireren en innoveren. Die bijdragen aan onze missie: vanuit Kracht Denken, vanuit je Hart Inspireren. Dat blijft niet onopgemerkt: ons jubileumfilmpje kreeg meer dan 20.000 views! Enorm bedankt voor jullie betrokkenheid.

Vooruit kijken

2019 wordt weer een prachtig jaar met onder andere de introductie van een high-end incentive programma voor vrouwelijke ervaren leidinggevenden. Het programma is nog in ontwikkeling, ik kan al wel beloven dat het een heuse happening wordt. (noot: inmiddels verzorgen we twee keer per jaar de 5-daagse opleiding Effectief en Talentgericht Leiderschap; ook voor ervaren mannelijke leidinggevenden😀).

Blijf ons vooral volgen op LinkedIn en de andere social media kanalen, zoals Instagram en/of Facebook. Of abonneer je op Imp@ct en ontvang als eerste ons laatste nieuws & maandelijkse inspiratie. Gebruik deze link om je in te schrijven.

Tot slot wil ik namens ons team alle relaties en opdrachtgevers bedanken voor jullie vertrouwen, betrokkenheid en samenwerking. Op naar een kleurrijk en talentvol 2019 vol stralende ogen!

Annita