Een leider is zo goed als zijn team. Het is niet voor niets dat bij een belangrijke transfer een CEO zijn kernteam meeneemt. Ook UseYourTalents werkt met een Inspiratie Team. Ons team bestaat onder andere uit 9 Innovatie Trainers en Management & Team Coaches die ook ruimschoots hun sporen in het bedrijfsleven verdiend hebben.

Naast dit kernteam werken wij regelmatig samen met andere talentvolle specialisten die op projectbasis UseYourTalents versterken. Vandaag geven we graag een podium aan Liesbeth vanden Boeynants, al jarenlang een gewaardeerd lid van ons Inspiratie Team.

Annita over Liesbeth

Liesbeth is een fantastische aanvulling in ons team. Analytisch sterk, scherp oog voor het proces en een warm hart! Vertrouwen en respect kenmerken onze vriendschap en samenwerking. Daarnaast is het gewoon heerlijk om met haar te werken. We hebben gegarandeerd lol en het resultaat staat als een huis!

Liesbeth over Liesbeth vanden Boeynants

Mijn naam is Liesbeth vanden Boeynants, getrouwd en moeder van 2 tieners. Ik woon in Breda en speel, net als onze zoon en dochter, hockey en golf. In 2013 ben ik volledig voor mezelf begonnen.

Naast (co)trainer bij UseYourTalents, richt ik me vooral op het trekken en/of ondersteunen van programma’s op het gebied van sociale veiligheid.

Ik ben gek op gezelligheid en durf me inmiddels een echte Bourgondiër te noemen. Samen met vrienden/vriendinnen te feesten vind ik heerlijk! Ook kan ik enorm genieten van een cosy borrel met het gezin voor de haard.

Hoe leerde je Annita kennen?

Onze zoons (inmiddels 16) zijn echte vrienden. Al vanaf het kinderdagverblijf waar zij als baby naar toe gingen en waar wij elkaar als moeders uiteraard tegen kwamen. Zo is ook onze dierbare vriendschap ontstaan.

Wat moeten we zeker kijken op Netflix?

Mijn kijktip is niet via Netflix te zien maar wel via Ziggo/HBO: “Big little Lies”. Het is de verfilming van het gelijknamige boek van Liane Moriarty. De serie speelt zich af rond (upper class) school in California. De sfeerbeelden en de spanning (met name in seizoen 1) zijn heerlijk.

Met welke talenten ben jij gezegend?

Ik ben een zeer gedreven en enthousiast persoon. Daarbij ben ik analytisch sterk en durf ik eerlijk te zijn. Tegen mezelf en anderen.

Wat maakt een team succesvol?

Met stip op 1: vertrouwen. Daarnaast speelt verantwoordelijkheid, zowel geven als nemen een hoofdrol. En is een gezamenlijk doel onontbeerlijk. Als alle teamleden zich dan ook nog inspannen om het leuk te maken en te houden, dan is succes gegarandeerd.

Welk concert heb je voor het laatst bezocht?

Het North Sea Jazzfestival. We gaan daar al 20 jaar met vrienden naar toe en worden dan heel blij van de sfeer en de diversiteit aan artiesten. Ook de line up van dit jaar is weer fantastisch.

Waarvan gaan jouw ogen stralen?

Van veel dingen. Een proces begeleiden voor gedreven en betrokken mensen; een dag skiën en dan heel uitgebreid eten en borrelen voor de haard;  een mooie hockeywedstrijd;  mijn gezin. Er valt zoveel te genieten…

Welke beslissing was lifechanging voor je?

Voor mezelf beginnen. Hierdoor viel alles wat ik daarvoor heb gedaan en geleerd op zijn plaats. Door het ondernemerschap werd ik meer dan ooit geconfronteerd met mezelf. De mindere, maar zeker ook de goede kanten.

Wie inspireert jou?

Annita inspireert mij. Omdat ik het prachtig vind om te zien hoe zij om is gegaan en omgaat met de ‘hobbels en dalen’ in haar leven. Zij laat alles wat zij in haar coaching en training meegeeft zelf zien, door steeds te kijken in kansen en te kiezen voor de dingen -en dat is niet altijd de makkelijkste weg- waar haar ogen van gaan stralen. Annita is écht iemand who walks the talk.

Liesbeth @ UseYourTalents

Liesbeth is trainer en procesbegeleider bij UseYourTalents trainingen. Zij begeleidt Creatieve Denkprocessen en verzorgt teamontwikkeling bij de volgende programma’s:

Vaker lezen over leiderschap, team- en talentontwikkeling?

En bovendien ook kennismaken met het volledige Inspiratie Team van UseYourTalents? Abonneer je op onze gratis maandelijkse inspiratiemail: Imp@ct.

PS Heb je het interview met Frank Kanters al gelezen?