Team Ontwikkeling

VERGROOT JE TEAMPRESTATIE

Team Ontwikkeling

Een teamprestatie is meer dan de som der delen. Soms is er een zetje nodig en misschien nog iets meer? Ons uitgangspunt bij teamontwikkeling is het inzichtelijk maken en optimaal inzetten van de individuele talenten van teamleden. Daarnaast werken wij bij teamontwikkeling altijd met concrete vragen vanuit de organisatie en bieden we van daaruit innovatieve maatwerkoplossingen aan.

Teamcoaching

Categorie: Team

Duur: Maatwerk

Startdatum: In overleg

In teamcoaching komen individuele teamleden aan bod, maar ligt het accent op de onderlinge samenwerking en interactie. In veel teams zijn er zaken ‘onder de oppervlakte’ die het functioneren van het team beïnvloeden. Dié zijn onderwerp van gesprek tijdens onze teamcoaching.

Trainers

Annita Euwijk

Team Talent Programma

Categorie: Team

Duur: 3 dagen

Startdatum: In overleg

Zelfs al werkt een team al een tijdje samen, opnieuw kijken naar de samenwerking binnen het team loont. Want effectieve teams werken niet alleen met meer plezier, ze zijn ook nog beduidend productiever, innovatiever en boeken betere resultaten.

Trainers

Annita Euwijk

Online Teamontwikkeling

Categorie: Team

Online Tool

Gebruik de Use Your Talents® Online Teamscan als jullie spiegel en bovendien als startpunt; de uitkomsten van de scan zijn namelijk gericht op jullie aanknopingspunten voor groei en ontwikkeling, en daarbij ook de start van jullie eigen ontwikkelproces. Na de scan plan je je ontwikkeling verder in de ontwikkelmodule, en maak je ook gebruik van onze toolbox om je activiteiten te selecteren, plannen en uit te voeren.

Training Creatief Denken

Categorie: Team

Duur: 1 dag

Startdatum: In overleg

Wat als het wel lukt! Creatief denken schenkt je originele ideeën waardoor je anders tegen bestaande (of nieuwe) zaken aankijkt. En het allerbeste nieuws? Het is niet alleen weggelegd voor een selecte groep uitverkorenen, het is gewoon te leren. Zo ontstaan:

  • Nieuwe ideeën, technologieën, producten.
  • De mogelijkheid tot verbetering van samenwerking.

Trainers

Annita Euwijk

Leren (Team) Coachen

Categorie: Leiderschap

Duur: 5 dagen

Startdatum:

  • 18 september 2024
  • 16 april 2025
  • 8 oktober 2025

Voor alle professionals en leiders, voor (team) coaches, consultants en iedereen die wil werken aan zijn of haar (team) coachvaardigheden is deze opleiding een aanrader. Maximaal 12 deelnemers.

  • Duurzame gedragsverandering bij individuele begeleiding en groepsontwikkeling.
Annita Euwijk

Docent
ANNITA EUWIJK

Docent
MAJKA ROERINK