Annita Euwijk

Annita Euwijk, de oprichtster van Use Your Talents werkt als Executive (Team) Coach. Ook begeleidt ze managers en bestuurders bij de ontwikkeling van hun leiderschap.

Achtergrond

Tijdens haar studie Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda werkte zij als buitensport instructeur. Daarbij begeleidde ze mensen bij het opzoeken van hun eigen grenzen. In 1996 begon Annita haar carrière bij een grote commerciële dienstverlener. Al snel ontwikkelde ze zich tot een succesvolle leider in een uitdagende directiefunctie.

In 2008 werd zij binnen het Directie Team Nederland benoemd tot Directeur van het jaar.  Annita volgde gedurende haar loopbaan verschillende Management Coaching en Loopbaan Coaching trainingen.

Haar overtuiging dat alles wat je aandacht geeft groeit, leidde tot het opzetten van een landelijk trainingsprogramma. Annita ontwikkelde zich tot inspirator en gaf landelijk seminars over de keten van succes. Daarnaast was ze de grondlegger voor het cultuurprogramma “Kijken In Commerciële Kansen”, KICKEN.

Sinds 2018 is zij directeur van het erkende opleidingsinstituut Use Your Talents dat zich richt op Leiderschapontwikkeling. Daarnaast is ze executive (Team) Coach en Leiderschap expert.

Verdieping

In 2011 begon Annita haar studie aan de Academie voor Innovatief Trainen en Coachen, waar zij in 2012 als professioneel Trainer en Coach afstudeerde. Sinds 2018 is zij geregistreerd Docent Communicatie & Coaching binnen het kort beroepsonderwijs. Sinds 2020 verdiept Annita zich in Neuroleiderschap op Nyenrode Business Universiteit.

Visie Annita Euwijk

Haar doel is om fundamentele transformaties te laten plaatsvinden binnen organisaties, teams en medewerkers. Dit bereikt ze telkens weer dankzij haar ruime business ervaring op tactisch en strategisch niveau. Met als basis haar kennis op onder andere het gebied van Neurowetenschap en Creatieve Denktechnieken

Passie

Haar passie om te zorgen voor verbinding binnen teams heeft geleid tot de oprichting van Use Your Talents. Annita heeft oog voor talent en biedt inspiratie en inzichten om talenten optimaal te benutten. Binnen dit concept biedt Annita ook Career & Business Coaching. Als sparringpartner zorgt ze voor haarfijne analyses en weet ze snel de vinger op kwetsbare plekken te leggen.

Kenmerkend

Annita wordt door opdrachtgevers omschreven als een warme en kundige professional. Annita heeft het talent een sterk analytisch vermogen te combineren met people skills. Dit maakt dat ze in no-time verborgen competenties weet bloot te leggen. Haar persoonlijke stijl is pragmatisch en resultaatgericht. Een uitstekende Coach en Trainer met meer dan 18 jaar ervaring met een ‘proven trackrecord’ in de vakgebieden Management /Directie, Sales en Operations Management.

Annita is iemand uit de praktijk, die gericht kan helpen bij diverse ontwikkelvragen. Voor meer informatie, bezoek ook LinkedIn.