Bel ons: +31 (0)76 - 700 20 16. Mail ons: info@useyourtalent.nl

Master Your Mission: een unieke masterclass

UseYourTalents.nl / Innovatieve Trainingen / Master Your Mission: een unieke masterclass

Herken je dit…

 • Je bloeddruk stijgt en je hart klopt in je keel. “Uh, waar ik goed in ben? Dat laat ik anderen liever bepalen.”
 • Je kijkt -een tikje verwonderd- naar mensen die hun Missie helder en scherp hebben. Jij hebt geen idee wat jouw Missie is.
 • Jouw Talent en Missie? Daar heb je nog geen tijd voor genomen om daar over na te denken.

Geloof me, je bent geen uitzondering. Dagelijks ontmoet ik mensen die geen besef hebben van hun Talent, laat staan van hun Missie. En dat is jammer. Want als jij jouw talenten niet helder hebt, weet je ook niet hoe je hier optimaal gebruik van maakt.

Het is mijn Missie zoveel mogelijk ogen te laten stralen

Daarom heb ik mij gespecialiseerd in Talentgericht leiding geven, Talentmanagement en Talentontwikkeling.  De speciaal door UseYourTalents ontworpen Talenten- en Drijfveren Analyse is daarbij een krachtig hulpmiddel. Deze analyse is normaal onderdeel van groepstrainingen of intensieve coachsessies in onze Coachpraktijk.

Regelmatig krijg ik de vraag van cursisten en coachees of het mogelijk is dat andere mensen uit hun netwerk óók deze verhelderende Talenten-en Drijfveren Analyse mogen maken. Om aan deze vraag gehoor te geven hebben wij besloten om dit jaar éénmalig een Masterclass aan te bieden waarbij jouw Talentontwikkeling centraal staat. En weten waar jouw Talent ligt is 1, maar wat je er mee kan is 2!

Voor wie is de Masterclass Master Your Mission bedoeld?

 • Iedereen die (nog) niet kan benoemen waar hij super goed in is. En die daarom ook niet weet hoe dat Talent bijdraagt aan het bereiken van je persoonlijke of zakelijke Missie.
 • Ondernemers en zelfstandig professionals die zich niet bewust zijn van hun unieke kwaliteiten, waardoor ze niet het maximale uit hun bedrijf en klantcontact halen.
 • Managers en werknemers die weer passie willen voelen en hun werk zo willen invullen dat dit aansluit op hun Missie en Talent.
 • Iedereen die inzicht wil krijgen in het eigen potentieel en handvatten wil krijgen hoe je je optimaal kan ontwikkelen.

Ja, hier wil ik bij zijn!

Wat levert de Masterclass Master Your Mission op?

 • Je ontvangt inzicht in jouw persoonlijke Talent, zodat jij precies weet en benoemt waar jouw sterke kanten liggen.
 • Je ontdekt wat energiekrijgers & energievreters zijn, zodat jij voortaan prima in staat bent jouw optimale energiemanagement uit te voeren.
 • Je achterhaalt jouw Missie en hoe je jouw Talent daar optimaal bij inzet, zodat jij bewuste keuzes maakt. Zowel werk gerelateerd als privé.

Masterclass Master Your Mission

Waar en wanneer is deze Masterclass

Deze unieke masterclass wordt slechts éénmaal op basis van open inschrijving gegeven in 2019. Het is dus echt een nu of nooit moment dat je niet wilt missen! De masterclass is op op donderdag 28 maart van 13:00 tot 17:00. Op onze inspirerende, groene Locatie: Allekante, Houtakkerstraat 15 in Breda.

Wat is jouw investering?

Jouw investering voor deze masterclass bedraagt € 195,-. Dat is inclusief consumpties en inclusief persoonlijke Talenten -en Drijfveren Analyse en trainingsmateriaal. Doe je mee als particulier? Dan neem ik de btw voor mijn rekening. Schaf je zakelijk een ticket aan, dan komt er nog 21% btw bij en bedraagt je investering € 235,95. Uiteraard ontvang je dan nog een factuur voor je administratie.

Na afloop van deze Masterclass

 • Beschik je over nieuwe inzichten over jezelf, je Missie en jouw Talent.
 • Heb je concrete tips & tools over hoe je jouw Talent optimaal inzet en hoe je jouw Missie vorm kan geven.
 • Heb je jouw netwerk uitgebreid met allemaal interessante & talentvolle mensen, altijd handig!
 • Ga je naar huis met een energieboost en inzichten waarvan je de rest van je leven plezier hebt.

Je voelt jezelf in control omdat jij de regie pakt over jouw eigen ontwikkeling. Je barst van het zelfvertrouwen en hebt zin om al deze nieuwe inzichten in de praktijk te brengen!

Ja, ik gun mezelf deze Masterclass

Master Your Mission Annita EuwijkOver jouw trainer

Annita Euwijk verzorgt deze exclusieve Masterclass. Annita is zelf het levende voorbeeld van Master Your Mission. Haar persoonlijke ervaringen deelt ze dan ook tijdens deze exclusieve Masterclass.

CRKBO- geregistreerd Docent Communicatie & Coaching

Professioneel Trainer & Coach – SPOTCER gecertificeerd Talentcoach

Lees hier haar biografie .

Annita wordt door opdrachtgevers aanbevolen vanwege haar gedrevenheid, ervaring en enthousiasme. Zij is een Inspirerende Coach, die met haar people skills en management ervaring de (verborgen) competenties van mensen blootlegt.

Veel gestelde vragen

Zijn er kortingsmogelijkheden?

Jazeker. Als jij met een groep van 3 of meer mensen komt, ontvang je een fijne kwantumkorting. Dus informeer in je vriendenkring en bij collega’s en maak er samen een heerlijke middag van. Stuur een e-mail naar support@useyourtalents.nl voor een aanbod op maat. Vergeet niet het aantal kaarten dat je wilt aanschaffen te benoemen in de e-mail.

Ik kan toch niet, krijg ik mijn geld terug?

Dat is om organisatorische redenen niet mogelijk. Na ontvangst van jouw betaling is de deelname definitief. Mocht je onverwachts niet kunnen, kun je jouw ticket doorgeven aan iemand anders. Stuur dan een e-mail naar support@useyourtalents.nl, zodat we de juiste gasten op de lijst zetten.

Kan ik iemand anders hierop trakteren?

Zeker! Dit cadeau gun je iedereen. Stuur nadat je een ticket hebt gekocht een e-mail naar support@useyourtalents.nl. Wij zorgen dan dat jouw gast op een leuke manier wordt uitgenodigd voor deze exclusieve Masterclass.

Ik vind de investering pittig

Dat kan natuurlijk. Ik kan niet in jouw portemonnee kijken. Ik kan alleen benadrukken dat deze Masterclass je leven verandert omdat je bewuste keuzes weet te maken die aansluiten op jouw Talent. Dit voorkomt energieverlies en levert een berg aan mogelijkheden op. Jij bepaalt zelf of je dit resultaat de investering waard vindt.

Ik heb al eens een talententest gedaan

Natuurlijk ken ik de kwaliteit van jouw test niet. Ik ken wel de kwaliteit van onze Talenten- en Drijfveren Analyse en de verhelderende resultaten die deze test keer op keer oplevert. Bovendien gaat het deze middag niet alleen om het herkennen van je Talent, maar ook hoe je dit inzet om jouw Missie verder vorm te geven.

Ik kan niet op 28 maart, komt er binnenkort nog een Masterclass Master Your Mission?

Wat ontzettend jammer dat je er niet bij kunt zijn! Helaas is de masterclass Master Your Mission op basis van open inschrijving slechts eenmalig in 2019. Misschien kun je je andere verplichtingen verschuiven? Of is je werkgever geïnteresseerd in onze dienst TeamCoaching?

Klik hier en pak regie over jouw eigen ontwikkeling!

 

Back to Top