Bel ons: +31 (0)76 - 700 20 16. Mail ons: info@useyourtalent.nl

Leren Coachen

Benut aanwezig Talent!

Project Description

Onlangs beoordeeld met een 8,9!

Coachen voor Docenten in het voortgezet onderwijs:

Voor docenten bieden wij deze training aan om van Mentor naar Coach toe te groeien. Niet loslaten, maar anders vastpakken. Al voor het vierde jaar begeleiden wij docenten bij het ontwikkelen van hun coachvaardigheden. Een beproefd concept met een bijzonder resultaat!

Coachen voor leidinggevenden:

Coachend leiderschap is in deze tijd essentieel! Wil je als organisatie jouw talent binden en boeien, dan zal je oog moeten hebben voor ieders’ potentieel. Zelf kunnen reflecteren en kunnen ondersteunen bij ontwikkeling zijn cruciale vaardigheden om in deze tijd leiderschap te tonen.

Start vandaag met het herkennen en benutten van Talent!

Coachen binnen organisaties:

Daarnaast is zoveel Talent aanwezig binnen organisaties maar worden ze te weinig benut. De komende jaren zullen veel oudere, ervaren medewerkers met veel kennis en kunde organisaties verlaten in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Wat nu als hun Talent wordt ingezet om jong talent te laten groeien? UseYourTalents heeft een Mentor Programma ontwikkeld, waarbij potentiële Mentoren getraind en begeleid worden bij het inkleuren van hun rol als mentor binnen de organisatie.

Informatie Coach Programma

Back to Top