Bel ons: +31 (0)76 - 700 20 16. Mail ons: info@useyourtalent.nl

Management Development Programma

Vanuit Kracht denken, vanuit je Hart inspireren

Management Development- vanuit kracht denken, vanuit je hart inspireren

Regelmatig spreek ik managers, die het lastig vinden om de juiste balans te vinden tussen inhoud en relatie. Want hoe dubbel kan het voelen, je wilt richting geven, elkaar kunnen aanspreken maar ondertussen de onderlinge relatie niet beschadigen. En hoe kan je mensen inspireren én coachend leiding geven en daarnaast samen toewerken naar resultaat? Hoe blijf je jezelf maar denk en werk je vanuit kracht? Onze focus bij Management Development is om op zoek te gaan naar jouw unieke talent. Vanuit kracht werken we aan een persoonlijke ontwikkelvraag en begeleiden we jou in dit groeiproces.

Ben jij een leider (MT-niveau), ondernemer of senior coach/adviseur? Ben je eraan toe om intensief aan jouw leiderschap skills te werken? Lees dan hier ons exclusieve Leiderschap Programma waar maximaal 8 plaatsen beschikbaar zijn of meld je aan voor Leer (Team) Coachen.

Talent als uitgangspunt

Want bij leiderschapsontwikkeling richten we ons niet alleen op jouw talent, maar kijken we ook naar jouw vermogen om het beste in anderen naar boven te halen. Hoe herken je talent, hoe zet je de kracht van anderen op de juiste manier in? Door een positieve benadering verhoog je de mate van betrokkenheid en de bereidheid van medewerkers om bij te dragen aan het organisatiesucces.

Boost je management skills

 • Til jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau
 • Vind de balans tussen authenticiteit en professionaliteit
 • Praktische handvatten en tools
 • Wil je jouw talenten in kaart brengen en optimaal inzetten?
 • Hoe herken en benut je talent van medewerkers?

Neem contact met mij op, ik help je hier graag bij

Leren, inspireren, motiveren = Management Development

Bij het Management Development Programma kijken we in een kleine samenstelling naar jouw kwaliteiten, talenten en ontwikkelvraag. In een veilige setting met een prettige sfeer incompany of op onze locatie.

Thema’s Management Development

Naast de basis managementvaardigheden gaan we aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelvraag en werken we toe naar jouw eigen leiderschapsstijl. Ontdek de managementstijl die bij jou past en hoe je die laat aansluiten bij jouw medewerkers. Heb je interesse om  jouw leiderschapsstijl verder te ontwikkelen en het talent van medewerkers bewust in te zetten? Neem dan contact met mij op, ik help je hier graag bij.

 

Modules van het Management Development Programma

Visie ontwikkeling


Denken vanuit (eigen) kracht (DISC) & Leiderschapsstijlen


Time Management


Effectief Communiceren & Coachen


Beoordelen op Succes


Inspireren naar Succes

Blijven Kijken in Kansen

Effectief Leiderschap

Ervaar tijdens het Management Development Programma hoe je de opgedane kennis en inzichten kunt gebruiken bij het effectief en persoonlijk aansturen van jouw teamleden.

Annita Euwijk verzorgt Management Development

Zij fungeert als sparringpartner, zorgt voor haarfijne analyses en weet snel de vinger op kwetsbare plekken te leggen. Met haar nuchtere blik, pragmatische aanpak en verstand van Business- en Leiderschapsontwikkeling zijn veel mensen door haar geïnspireerd geraakt.

Haar Talent

  • Oog voor authentiek en inspirerend leiderschap
  • Career en Business Coaching
  • Executive Coaching
  • Visie en Strategie Ontwikkeling
  • Begeleiding bij een optimale work/life balance
  • Inspiratie- en Talentontwikkeling
  • Creatieve Denktechnieken
  • Teambuilding!

Ervaring

Annita heeft een “proven trackrecord” op het gebied van Management (Directie), HR Management, Sales en Operations Management.

Inspirerende locatie

Wij werken incompany en op onze inspirerende trainingslocatie Allekante in Breda, “Het” landelijk gelegen adres voor inspirerend zakelijk samen zijn.

CRKBO geregistreerde instelling

UseYourTalents voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor mogen wij gebruik maken van de BTW-vrijstelling voor beroepsonderwijs. Dit maakt het mogelijk om facturen zonder BTW te versturen aan onze opdrachtgevers, die niet met BTW belaste activiteiten verrichten (bijvoorbeeld individuele particuliere deelnemers). 

Back to Top