Bel ons: +31 (0)76 - 700 20 16. Mail ons: info@useyourtalent.nl

Professioneel Brainstormen

Gratis bron van Vernieuwing en Innovatie!

Gratis bron van Vernieuwing en Innovatie

Ons creatieve brein is een belangrijke (gratis!) bron van vernieuwing, innovatie en dus ook voor ons onderscheidend vermogen. En het goede nieuws is, iedereen kan leren brainstormen. Met Creatieve Denktechnieken worden oude patronen doorbroken en leer je kijken in kansen!

Doorbreek oude patronen en creëer vernieuwende oplossingen!

Wij zijn gediplomeerde brainstormbegeleiders. Wij faciliteren organisaties en bedrijven bij de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten of het bedenken van nieuwe toepassingen. Je ervaart “Out of the box ” – en zeker ook het ” inbox -denken”! Patroon doorbrekend met gegarandeerd resultaat. Een dag(deel) brainstormen onder begeleiding levert nieuwe ideeën en inzichten op.

Effectief en gestructureerd Brainstormen

Met onze professionele Brainstormbegeleiding zorgen wij ervoor dat brainstormen meer is dan ‘met de benen op tafel wat roepen’. Met behulp van verschillende werkvormen helpen wij een team of organisatie op een effectieve en gestructureerde manier met de ontwikkeling van nieuwe ideeën, toepassingen en innovaties.

Wat te denken van een brainstorm als (onderdeel van uw) bedrijfsuitje of teambuildingsessie? In een dag(deel) neemt u samen met uw team een organisatievraagstuk onder de loep in een losse, humorvolle sfeer. Het levert gegarandeerd nieuwe denkrichtingen op!

Een mooie manier om teambuilding en creativiteit binnen de organisatie te vergroten. Eventueel te combineren met een lunch of een heerlijk diner.

  • Kijk op een andere manier naar uitdagingen!
  • Ontdek nieuwe oplossingen voor bestaande problemen
  • Verbeter producten en diensten vernieuwend
  • Vergroot samenwerking en draagvlak

Omdat begeleid Brainstormen direct oplevert!

Ervaar onze aanpak en neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Aanbod Brainstormen/Creatief Denken (ook in het Engels):

Creatief Denken Workshop (1,5 uur)

Ideaal als luchtige break tijdens vergaderingen. Een korte kennismaking met één van de tools van Creatief Denken, dynamisch, inspirerend en ontspannen.

Creatief Denken Kennismakingstraining (1 dagdeel)

In deze training komen de basisbeginselen van Creatief Denken aan bod, en maak je kennis met 3 geweldige technieken om uitdagingen op een andere manier op te lossen. Dynamisch, interactief, ontspanning en inzichten!

Basistraining Creatief Denken Inbox Technieken (2 dagdelen)

In deze training gaan we intensief aan de slag met de verschillende technieken van Creatief Inbox Denken. Praktijk cases en bijzondere uitdagingen worden met Inbox technieken verder uitgewerkt. Product- en dienstinnovatie komen in deze training veel aanbod! Verrassend, leerzaam en inspirerend. Omdat er veel wordt geoefend wordt er ook veel gelachen, bij ons is leren leuk!

Basistraining Creatief Denken Outbox Technieken (2 dagdelen)

In deze training gaan we intensief aan de slag met de verschillende technieken van Creatief Outbox Denken. Praktijk cases en bijzondere uitdagingen worden met Outbox technieken uitgewerkt. Geschikt voor iedereen die uit het cirkeldenken wil stappen en een doeltreffend middel om creativiteit binnen teams te verhogen! Verrassend, leerzaam en inspirerend. Omdat er veel wordt geoefend wordt er ook veel gelachen, bij ons is leren leuk

Creatief Denken Train de Trainer (6 dagdelen)

Uw eigen medewerkers worden intensief getraind om creatieve denkprocessen (innovatieprocessen) binnen uw organisatie op te starten en te verder te begeleiden. Alle in-en outbox technieke komen aan bod, er wordt veel geoefend en de deelnemers voeren het geleerde direct in de praktijk uit. Dé manier om creatief denken, en daarmee vernieuwing en innovatieprocessen, te borgen binnen uw organisatie.

Creatief Denken op projectbasis

Aan de hand van een concrete vraag vanuit de organisatie stellen wij een programma op maat op waarbij de basistraining een vast onderdeel is van het programma. Vervolgens faciliteren wij het gehele brainstormproces om uiteindelijk te komen tot concrete oplossingen voor een bestaande uitdaging/vraagstelling. (meerdere dagdelen, maatwerk)

Inspirerende locatie in Breda!

Wij werken bij Brainstormbegeleiding incompany en op onze inspirerende trainingslocatie Allekante in Breda, “Het” landelijk gelegen adres voor inspirerend zakelijk samen zijn.

Back to Top